RST käsijohteet ja kaiteet

Valmistamme ja asennamme RST-käsijohteet ja kaiteet sekä erilaiset RST-osat, esim. katoksien/mainoksien seinäkiinnikkeet, kynnykset/listotukset, jne. Valmistamme tuotteet asiakkaiden toiveiden mukaan. Alumiinista valmistamme esim. portteja sekä suoritamme alumiinikorjaushitsausta.

Tarjoamme laajan ja laadukkaan palvelun joka kattaa suunnittelun, valmistuksen, kuljetuksen ja asennuksen. Sijaintimme vuoksi pystymme tarjoamaan nopean palvelun koko Etelä-Suomen alueella. Valmistuksessa ja asennuksessa käytämme omia, vankan ammattitaidon omaavia työntekijöitä.

kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

KSK Asennus on Etelä-Suomessa toimiva yritys jonka palveluihin kuuluu teräsosien valmistus ja asennus, hitsaustyöt sekä kuljetukset ja nostot. Yritys noudattaa kantavien teräsrakenteiden valmistuksessa EN 1090 standardia ja on oikeutettu kiinnittämään CE-merkinnän tuotteisiinsa.

  Puhelin:  040 564 2128

  Sähköposti:  k.kauriinoja (at) kskasennus.fi

  Osoite:  Kauriinojantie 190, 31640 Humppila

  Y-tunnus:  1946022-6

Ota yhteyttä:


KSK Asennus
KSK Asennus
AAA-luokitus 2017
AAA-luokitus 2016
Luotettava Kumppani yritys
CE-merkintä